Vad tror ni om att köra en Kick-off eller utvecklingshalvdag ute i naturen? Att reflektera över några aktuella frågeställningar samt ett par övningar som ger återhämtning och ny energi - Vinsten blir bättre problemlösning, nya insikter och större välbefinnande på er arbetsplats.

Vi skräddarsyr både tid och program efter era behov. Förslagsvis 1,5-2h med en vandring på  3-4 km med stopp för övningar och reflektions frågor. Vi ordnar med fika alt. lättare lunch som start eller avrundning.

Nature Walk är er guide i arbetet för att ta vara på och utveckla en mer hållbar arbetsmiljö i arbets- och/eller ledningsgruppen. Vi ger er konkreta verktyg och guidar er genom en skön vandring med stopp för övningar, reflektionsfrågor och användbara strategier på arbetsplatsen och i vardagen.

Våra övningar är evidensbaserade och utgår ifrån bla. KBT, ACT, holistisk hälsa, psykosyntes, salutogent förhållningssätt.

Är ni intresserade att boka in oss på en kick-off, utvecklingsdag eller arbetsgrupp/ledningsgruppsmöte eller vid frågor, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller mobil 0706-456957 (Charlotte) eller mobil 070-7726260 (Annika).