Vad tror ni om att köra en Kick-off eller utvecklingshalvdag ute i naturen? Att reflektera över aktuella frågeställningar för er verksamhet samt ett par övningar som ger återhämtning och ny energi - Vinsten blir bättre problemlösning, nya insikter och större välbefinnande på er arbetsplats och samtidigt göra en lagom aktivitet tillsammans.

Vi föreläser/utbildar också inom olika områden där vi varvar teori, egna reflektioner med att få träna på övningar. Våra teman är självledarskap, stresshantering/ balans i livet samt hur samverkan mellan känslor, tankar och beteenden i vardagssituationer. Avsikten är att stödja och utveckla deltagarna och hela arbets- eller ledningsgruppen.

Nature Walk är er guide ut i naturen för att jobba med hållbara strategier i er arbets- eller ledningsgrupp. Vi ger er konkreta verktyg och guidar er genom en skön vandring med pauser för återhämtande övningar, reflektionsfrågor som är användbara strategier på er arbetsplats och i vardagen. Dessutom får ni möjlighet att göra aktivitet tillsammans, där alla kan vara med.

Ett gångbart paketförslag är 1,5-2h med en vandring runt 3 km med pauser för återhämtande övningar och reflektions frågor. Vi kan ordna med fika alt. lättare lunch som start eller avrundning. Innan guidningen stämmer vi av genom dialogfrågor för att få en bättre förståelse för er verksamhet.

Våra övningar är evidensbaserade och utgår ifrån bla. KBT, ACT, holistisk hälsa, psykosyntes, salutogent förhållningssätt.

Är ni intresserade att boka in oss på en kick-off, utvecklingshalvdag eller arbetsgrupp/ledningsgruppsmöte eller vid frågor, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller mobil 0706-456957 (Charlotte) eller mobil 070-7726260 (Annika).

 

Föreläsning/utbildningspaket 1 - Samverkan mellan känslor, tankar och beteende i vardagssituationer.

Syfte: Du får en förståelse och ökad medvetenhet om samspelet mellan känslor, tankar och beteenden samt att det innebär en konsekvens, både på kort- och lång sikt.

Målsättning: Du får med dig användbara verktyg och startegier, så att du kan välja ett gynnsamt förhållningssätt vid olika situationer i arbetet och på fritiden. Som spar din energi och att du mår bättre.

Tillvägagångsätt: Föreläsningen/utbildningen kan vara både ute som inomhus. Då vi är ute i naturen, vandrar vi och stannar till i gruppen och föreläser och reflekterar samt gör övningar som ger lärdomar.

Välj mellan  2,5 - 3 timmar = Grönt paket eller 1,5 -2 timmar = rött paket