Är du på besök i Vänersborg eller bor i trakten och är nyfiken på att se mer av våra fina omgivningar? Samtidigt som du har ett intresse av välbefinnande genom att röra på dig och stanna upp och reflektera. Då är våra naturvandringar med stopp för övningar något för dig.

Vi vandrar ca 3-4km och gör stopp för olika övningar längs med vägen. Våra övningar är gjorda så att de passar mycket bra att göra ute i naturen. Övningarna kan du sedan göra själv när du är ute på promenad. Våra deltagare upplever att det ger extra energi att vandra och göra övningarna tillsammans med andra. Vi kommer också att berätta lite om historien ifrån platsen som vi vandrar.

Anmäl dig till något av våra evenemang här på hemsidan. Eller på vår FB sida eller via e-post.

Några populära övningar som uppskattas av deltagare är – stubbsittning, övning som inkluderar våra sinnen/medveten närvaro, kroppsrörelser som passar bra ut i naturen, reflektion av frågeställning/ar som sedan kan delas i bikupa (två och två) medan vi vandrar.

Några av våra omgivningar som vi har besökt och vandrat på är Dalbobergen, Hunneberg/ Prästeklev/Mulltorpsklev, Holmängen, Skräcklan, Djupedalen.

Pris: 1,5 -2h – 150-200 kr inkl. fika. Är ni några vänner, familj, förening som är intresserade? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller mobil 0706-456957 (Charlotte) eller mobil 070-7726260 (Annika)