Välkommen till Nature Walk

Vi arrangerar naturvandringar med några pauser längs vägen. Då vi stannar till gör vi återhämtande övningar och ställer några reflektionsfrågor. Med avsikten att du får med dig användbara startegier till din vardag och på arbetsplatsen. Våra övningar förbättrar din återhämtning, kreativitet och ger nya insikter & ny energi samt ett större välbefinnande. Vi vänder oss till både arbetsgrupper och privatpersoner. 

Vi föreläser och utbildar ute i naturen för både arbetsgrupper och ledningsgrupper inom olika områden. Vi har olika utbildningspaket som * stresshantering, * hur våra känslor, tankar och beteenden hänger ihop och hur vi kan välja att ändra oss i vissa situationer som tar vår energi, *  hur vi kan förhålla oss i olika förändringssituationer. Med avsikten att stödja och utveckla individerna och arbets- och/eller ledningsgruppen som helhet.

 

Why – Vi vill hjälpa dig, genom att skapa utrymme för reflektion, återhämtning och rörelse i uterummet, vår natur! Detta medför att du laddar upp med ny energi till din vardag och arbetsdag. Du kommer att kunna använda dig av våra övningar som underlättar för dig i din vardag.

Vad tror ni om att köra en Kick-off eller utvecklingshalvdag ute i naturen? Att reflektera över aktuella frågeställningar för er verksamhet samt ett par övningar som ger återhämtning och ny energi - Vinsten blir bättre problemlösning, nya insikter och större välbefinnande på er arbetsplats och samtidigt göra en lagom aktivitet tillsammans.

Vi föreläser/utbildar också inom olika områden där vi varvar teori, egna reflektioner med att få träna på övningar. Våra teman är självledarskap, stresshantering/ balans i livet samt hur samverkan mellan känslor, tankar och beteenden i vardagssituationer. Avsikten är att stödja och utveckla deltagarna och hela arbets- eller ledningsgruppen.

Vill du komma ut på en skönstund med likasinnade? Gillar du naturen och att röra på dig och vill fylla på med ny energi? Då är våra naturvandringar med stopp för övningar något för dig.

Är du på besök i Vänersborg eller bor i trakten och är nyfiken på att se mer av våra fina omgivningar? Samtidigt som du har ett intresse av välbefinnande genom att röra på dig och stanna upp och reflektera. Då är våra naturvandringar med stopp för övningar något för dig.

Super User Start-Utility 553

Hållbar hälsa med Nature Walk! Vårvandring med pauser 20 april på Hunneberg/Skvaltkvarn

Dags för vår öppna vårvandring lördag 20 april kl. 10-12

Vi går på vandring och gör pauser för återhämtande övningar som enkla kroppsrörelser, medveten närvaro, skogsbad och reflekterar kring några frågeställningar. Ni får med er hållbara strategier till vardagen, både för arbetet och fritiden.

Anmälan senast fredag 19 april till info@naturewalk.se eller mobil 0706-456957 (Charlotte) eller 070-7726260 (Annika). Pris 150kr/person swish 1231854637 på plats, fika ingår vid vår Fire Stove.

Vägbeskrivning - Åk till korsningen vid Prästgårdens café i Västra Tunhem och kör upp på Hunneberg emot Prästeklev - när du kommit upp för backen är det en parkering på höger sida. kolla efter vår beachflagga. 

Välkommen!

Kolla vårt evenemang/inlägg på FB: https://www.facebook.com/naturewalk.vanersborg och

Instagram:  https://www.instagram.com/naturewalk_vanersborg/

 

Vi kommer även att ha ett event under Hållbarhetsveckan i Vänersborg - mer info kommer, håll utkik!

 

 

 

 

Charlotte driver företaget Charlotte Österman. Hon arbetar som samtalsterapeut inom KBT & psykosyntes. Håller i naturvandringar med med stopp för återhämtande och reflektions övningar i syfte att få ny energi, ökad insikt och bättre välbefinnande. Charlotte tar också uppdrag inom försäljning och kundkontakter av evenemang/sport. Hon har varit engagerad i Vårruset-turnén under flera år. Hon är uppvuxen i naturen som orienterare och ägnar hennes fritid till flera olika Outdoor aktiviteter. Charlotte är utbildad Friskvårdsguide.

Annika driver företaget Blixthälsa och är utbildad hälsovetare. Hon arbetar som yogalärare och CNM-massös. Hon utbildar även inom ACT – att hantera stress och främja hälsa. Håller i naturvandringar med stopp för övningar och reflektiner som ger ny energi och välbefinnande. Annika har ett engagemang inom idrotten och främst in bandyn. Annika gillar att vara ute i naturen och röra på sig samt har olika sporter som motion. Annika är utbildad Friskvårdsguide.

Kommande händelser

Det finns inga kommande evenemang